Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-DR^. Na druhé straně, pokud nový ministr bude bazírovat jen na kvádru a nechá úředníky pracovat, tak to přežijí

0 0
možnosti

Pane Málek a ode mě karma taky nehrozí. Za prvé, už když vidím na vás, jestli to teda jste vy na té fotce k blogu, ten váš zdvižený límeček je také za zenitem a už docela dlouho. Osobně si myslím, že dneska jde už koupit všechno v odlehčené formě, pánské oblečení jsem před pár lety prodávala a už tehdy byl slušný výběr. Odlehčené kalhoty a košile z viskózy jsou navíc lehce chladivé a vypadají lépe jak triko a kraťasy a na Ministerstvu bych to viděla jako základ. Zřejmě jste nebyl dlouho v obchodě s pánským oblečením, tedy kromě sportovního.....

1 0
možnosti

Tak pokud to nemusí být oblek i se sakem a kravatou, tak je to OK. Dají se koupit dlouhé kalhoty i vzdušné a vypadají dobře, kvalitní kožené boty (popř. s perforací jako vzorkem) jsou také vzdušné. Prostě když poslancům nevadí brát nadprůměrný plat, tak jim nemůže vadit i předepsaný dress code. Tak ať jdou dělat plavčíka. To už je mi více líto vrátného před hotelem, nebo Vy jste už v těchto vedrech viděl nějakého stát jen v kraťasech a tílku? Vždycky mají kompletní uniformu a plat daleko nižší. Karmu Vám nedám - Váš článek je pouhé mlácení prázdné slámy.

1 0
možnosti

Říká se tomu firemní kultura a kde jinde bychom ji měli vyžadovat víc, než ve státních institucí a u vrcholných představitelů státu?

To mě napadlo i nad fotografiemi pana prezidenta z letošní dovolené v jeho oblíbeném Veselí. Bylo mi jej až líto, že nemá ve svém týmu nikoho, kdo by se postaral o jeho šatník, odpovídající důležitosti jeho funkce, když ho nechali fotografovat ve strakatých kraťasech, triku a vysokých ponožkách. Myslím, že v lehkém plátěném obleku by mu bylo líp a určitě by vypadal důstojněji.

V knize Jindřišky Smetanové TGM je i seznam osobního inventáře prezidenta Masaryka. Mezi jednotlivými položkami jsou mj. i jedno sako letní s vestou a kalhotami; jeden oblek topikový, úplný; jeden oblek světlešedý, letní; jeden oblek bílý (surové hedvábí); dva klobouky slaměné "panama", jeden klobouk plátěný (používán při koupání).

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS